4 kommentarer til «Forum»

  1. Hei Simen.
   Jeg har for tiden problemer med skjermkort driverne til min version av Ubuntu v.16.04 LTS. Dette er heller ingen ny ting for meg for den har gjentatt seg gjennom flere versjoner av Ubuntu.
   Jeg har tre skjermer og mitt skjermkort er et «NVIDIA GeForce GTX-960» og det har frem til nå fungert helt fint med å bruke:
   «X.org X server – Nouveau Display Driver, Open Source» som Ubuntu tilbyr gjennom programmet «Additional Drivers». Det er også en Nvidia Driver med i denne program pakken (Nvidia binary drive – v. 361,42 from Nvidia – 361), men den klarer ikke å kjøre mer enn 2 skjermer.
   Det som nå skjer er at skjermene flasher som gale og bildene av desktoppene mine blandes og hakkes opp. Så roer deg seg en liten stund også setter det i gang igjen…..
   Den første tanken min var jo at jeg har fått et virus og dette står fremdeles sterkt. Fordi visse program som «Report a Problem» og «Software & Update» vil ikke fungere eller får ikke Internet kontakt. – Å når jeg skriver dette blir jeg også mer og mer bestemt på å formaterte og sette det hele opp igjen for hvem vet hvilken gang…..
   Hilsen
   SpacePunk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *